Salon New Love præsenterer

BEYOND THE PLEASURE PRINCIPLE 3:3 - id

22. oktober – 4. november 2021
Får302

id er Salon New Love i drifternes og drømmenes vold. Falmede barndomsminder fra de evige familiefester blander sig med en naturidyl befolket af længselsfulde kropsdele. En kvinde guider os på rundvisning i sine fortidige erobringer. Stueorgelet spiller, tidsrejser introduceres, kroppe bindes sammen, og kaffen serveres.

id er en labyrintisk collage af skiftende rum og stemninger, der fragmenteres, spejles og muteres efter drømmens logik i en omskiftelig scenografi af halvt gennemsigtige forhæng. Til lyden af fortættede åndedræt udforskes erindringen, det irrationelles plads i verden og begærets natur.

id er sidste del af Salon New Love’s trilogi over Freuds personlighedsmodel Beyond the Pleasure Principle. Hvor Ego (2018) handlede om identitet og Superego (2020) om kontrol, er fokus nu på drift med en intim og eksklusiv salon for meget få publikummer pr. forestilling.


Med Salon New Love: Marc Kellaway, Søren Meisner, Mette Hornbek, Louise Pøhler, Anne Sophie Gertz
Øvrige medvirkende: Connie Munch, Marie Aarup Jensen
Lysdesigner og afvikler: Maria Pi Houmann
Bygger: Karl Jes Jessen

Tidligere saloner

Salon New Love er et kunstkollektiv bestående af Marc Kellaway, Anne Sophie Gertz, Søren Meisner, Louise Pøhler, Mette Hornbek + gæster, der præsenterer tværæstetiske sceneværker i kortere formater.
Salonen er støttet af Statens Kunstfonds Projektudvalg for Scenekunst, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond og William Demant Fonden.


Facebook